Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

7 μήνες φυλάκιση για τον γνωστό Κυριάκο-Εξαπάτησε κόσμο & κοσμάκη

Offsite Team
- 02.02.2023

7 μήνες φυλάκιση για τον γνωστό Κυριάκο-Εξαπάτησε κόσμο & κοσμάκη

Thumbnail
Εξαπατούσε ηλικιωμένους, έταζε... λαγούς με πετραχήλια σε διάφορους πολίτες και τους έπαιρνε χρήματα

Ποινή φυλάκισης 7 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 50χρονο ο οποίος εξαπατούσε ηλικιωμένες.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, ο 50χρονος, που τελούσε υπό κράτηση μέχρι σήμερα, παρουσιάστηκε εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο του επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 7 μηνών για το αδίκημα της εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εν λόγω πρόσωπο απασχόλησε πολλές φορές την Αστυνομία με παρόμοιας φύσεως αδικήματα με δράση σε όλες τις επαρχίες και ως φαίνεται κάτω από διάφορες ψευδείς προφάσεις αποσπούσε χρηματικά ποσά κυρίως από ηλικιωμένα πρόσωπα.

Κατά το 2022 ο 50χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση και αποφυλακίστηκε περί τα τέλη Νοεμβρίου του 2022.

Ο 50χρονος, που κατάγεται από την Λεμεσό, καταζητείτο από τις 16 Ιανουαρίου 2023, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 2 Ιανουαρίου, 2023 στην Πάφο. Εντοπίστηκε  και συνελήφθη βάσει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Σύμφωνα με το συμβάν, καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού από 83χρονη κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου, ότι στις 2 Ιανουαρίου και περί ώρα 13:30 την επισκέφτηκε στην κατοικία της ένας άγνωστος ο οποίος της έδωσε κάποια στοιχεία του ονόματος του και της ζήτησε δανεικά 50 ευρώ προκειμένου όπως ανέφερε, να αγοράσει φάρμακα. Η 83χρονη τον λυπήθηκε και του τα έδωσε.

Στο περιθώριο διερεύνησης της υπόθεσης διαφάνηκε ότι πρόκειται για τον 50χρονο από τη Λεμεσό ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος, γνωστός ως Κυριάκος, την έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές με παρόμοιες φύσεως υποθέσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home