Οδικά έργα σε αυτοκινητοδρόμους και αστικές περιοχές

Πέμπτη, 2/2/2023 - 12:17
Μικρογραφία

Τo Σάββατο, 4/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 – 09:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, θα εκτελούνται εναέριες εργασίες δικτύου, από την ΑΗΚ. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ένα σημείο του αυτοκινητόδρομου μετά τον κυκλικό κόμβο ‘Ριζοελιάς’ και πριν την έξοδο προς Κόσιη, θα κλείσει για την τροχαία κίνηση ταυτόχρονα και από τις δύο κατευθύνσεις για 3’ περίπου, τέσσερις φορές, με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ», από τις 30 Ιανουαρίου 2023 και για τους επόμενους τρεις μήνες, από τον κυκλικό κόμβο Ναυτικού Ομίλου μέχρι τη συμβολή προς Πύλα θα πραγματοποιούνται εργασίες δίπλα από τα όρια του δρόμου και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Στους αυτοκινητοδρόμους Αεροδρομίου Λάρνακας – κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού – Κοφίνου, την περίοδο 23/1/2023 – 13/3/2023, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30, θα γίνονται από το Τμήμα Δασών, εργασίες κλαδέματος και απομάκρυνσης των φυτών στα πρανή των δρόμων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβου Ριζοελιάς (και από τις δύο κατευθύνσεις) και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 100 μέτρα περίπου ανά φορά.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσούαπό τον κόμβο Γ.Σ.Π. μέχρι την έξοδο προς Κόρνο, από τη Δευτέρα 30/1/2023 μέχρι και την Πέμπτη 2/2/2023, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης αντανακλαστικών καρφιών στο οδόστρωμα στον αυτοκινητόδρομο. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα μήκους 1000 μέτρων περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα από το Ζύγι μέχρι τη Μουτταγιάκα, από τη Δευτέρα 30/1/2023 μέχρι και την Πέμπτη 2/2/2023, μεταξύ των ωρών 21:00 το βράδυ και 6:00 το πρωί της επομένης μέρας, θα διεξάγονται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων ασφαλτικού οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στη μια κατεύθυνση μόνο, σε μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, στο τμήμα μεταξύ του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και Βιομηχανικής Περιοχής Λάρνακας – Αθηένου το Σάββατο 4/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 – 09:00, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες σε εναέριες γραμμές Μέσης Τάσης από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα γίνουν τέσσερις τρίλεπτες ταυτόχρονες διακοπές της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ριζοελιάς και Βιομηχανικής Περιοχής Λάρνακας (στην περιοχή Αραδίππου) και από τις δύο κατευθύνσεις και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από τις 03 Σεπτεμβρίου, 2022, στο πλαίσιο κατασκευής του περιμετρικού αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση ΑΙ, η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου που διεξαγόταν σε 4 λωρίδες κυκλοφορίας στην ανατολική πλευρά, μετατοπίστηκε στη δυτική πλευρά του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομουΗ τροχαία κίνηση του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου από Λεμεσό προς Λευκωσία και αντίστροφα, θα διεξάγεται σε 2 λωρίδες κυκλοφορίας αντί σε 3 σε μήκος 2χλμ. περίπου στη δυτική πλευρά του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου.  Η τροχαία κίνηση από την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου θα είναι απρόσκοπτη, ενώ η τροχαία κίνηση από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία μέσω του αυτοκινητόδρομου δεν θα διεξάγεται. Η κυκλοφορία από παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία θα διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της JCC. Η τροχαία κίνηση από τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό προς τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου θα διεξάγεται μέσω της νέας εξόδου που κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του Έργου του Περιμετρικού, ενώ η κυκλοφορία από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι απρόσκοπτη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς Λεμεσό και αντίστροφα θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.  Η τροχαία κίνηση από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία και από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό δεν θα διεξάγεται τις συγκεκριμένες ώρες. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία θα διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή πλησίον της JCC.  Η τροχαία κίνηση από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό θα διεξάγεται από την είσοδο του Κοτσιάτη. Σημειώνεται ότι η πιο πάνω διευθέτηση θα διαρκέσει για περίοδο 5 μηνών περίπου. Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες, μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφικά απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους.

Στη Λάρνακα επίσης, στις Λεωφόρους Ανδρέα Στυλιανού και Αλεξάνδρου Παναγούλη, θα διεξάγονται εργασίες καθαριότητας των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Λιβαδιών, την περίοδο 25/1/2023 – 1/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:30 – 15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στη Λεωφόρο Ανδρέα Στυλιανού από τον κυκλικό κόμβο Intercollege μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λιβαδιών και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι την εκκλησία Αγίου Σάββα, θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και από τις δύο κατευθύνσεις και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Επίσης στη Λάρνακα, στις Λεωφόρους Α. Στυλιανού, Αλεξάνδρου Παναγούλη και στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, την περίοδο 3/2/2023 – 10/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:30 – 15:00, καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου, στη Λάρνακα θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος και καθαριότητας των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων και καθάρισμα με σάρωθρο από τον Δήμο Λειβαδιών. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στη Λεωφόρο Α. Στυλιανού από τον κυκλικό κόμβο Intercollege μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι την εκκλησία Αγίου Σάββα, θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Στη Λάρνακα επίσης, από τον Δήμο Λειβαδιών, την περίοδο 3/2/2023 – 10/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:30 – 15:00, καθημερινά εκτός σαββατοκύριακουθα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος, κοψίματος χόρτων, καθάρισμα πεζοδρομίων στα ερείσματα δεξιά και αριστερά και καθαρισμός με σάρωθρο, κατά μήκος των Λεωφόρων Ανδρέα Σουρουκλή, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Πετράκη Κυπριανού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά οι εφαπτόμενες λωρίδες κυκλοφορίας (και από τις δύο κατευθύνσεις) για 1χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Επίσης, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης A΄ του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, την περίοδο 16/1/2023 – 15/3/2023,  τμήμα του δρόμου Ζύγι – Βασιλικό – Μαρί, μήκους 450μ. περίπου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση για οχήματα με κατεύθυνση από Λιμάνι Βασιλικού προς Μαρί, από το τερματικό αποθήκευσης καυσίμων της εταιρείας VTTV μέχρι το τερματικό της εταιρείας Petrolina, παρά τον νέο κυκλικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση Ζύγι – Βασιλικό – Μαρί θα εξυπηρετείται από παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Στο Τσέρι, στην επαρχία Λευκωσία, από την 1η Σεπτεμβρίου, 2022, θα διεξάγονται εργασίες για τον Δρόμο εντός Τσερίου, που θα διαρκέσουν 78 εβδομάδες και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, 2024. Θα διεξάγονται εργασίες εντός του Δήμου Τσερίου για την αναβάθμιση του κύριου οδικού άξονα που διέρχεται του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες θα περιλαμβάνουν την κατασκευή δρόμου δύο λωρίδων (με δεξιόστροφες πρόσθετες λωρίδες στα φώτα τροχαίας) εντός του Δήμου Τσερίου για μήκος 2,5 περίπου χιλιομέτρων. Περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή τμημάτων παρόδιων οδών (Κ. Μισιαούλη, Σαλαμίνας, Τ. Ανθία, Σ. Παπαλαζάρου κτλ), σε συνολική έκταση περίπου 600 μέτρων, που συμβάλουν με τον κύριο δρόμο. Στο έργο θα κατασκευαστεί μικρός κυκλικός κόμβος που συνδέει τις οδούς Στροβόλου και Αγίου Γεωργίου στο βορειότερο άκρο του. Κατά μήκος του δρόμου θα δημιουργηθούν εκατέρωθεν χώροι στάθμευσης για εξυπηρέτηση των εμπορικών περιοχών του Δήμου καθώς επίσης και τα δύο Δημοτικά Σχολεία που περιλαμβάνονται στο υπό κατασκευή
τμήμα. Στο έργο περιλαμβάνεται επίσης η κατασκευή πεζοδρομίων, η εγκατάσταση φώτων τροχαίας, η υπογειοποίηση όλων των υπηρεσιών κοινής ωφελείας, οριζόντια και κάθετη σήμανση, η εγκατάσταση νέου οδικού φωτισμού και άλλες συναφείς εργασίες. Ανάλογα με την κάθε φάση των εργασιών θα εκδίδονται και οι σχετικές ανακοινώσεις που θα περιγράφουν τις εργασίες που θα εκτελούνται καθώς και τις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Επίσης στο Τσέρι, από την Τρίτη, 03/01/2023 και για χρονική διάρκεια δύο μηνών, στη Λεωφόρο Τσερίου του  Δήμου Τσερίου, στο τμήμα από τη συμβολή της με τον οδό Εύβοιας μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Σαλαμίνος (μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης), θα διεξάγονται εργασίες ανάπλασης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δρόμος εντός Τσερίου». Κατά τη φάση αυτή, στο προαναφερόμενο τμήμα, θα είναι κλειστές όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Τσέρι προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Εύβοιας, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, Θερμοπύλων, Πενταδακτύλου, Β. Μιχαηλίδη και Σαλαμίνος. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λευκωσία προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Σαλαμίνος, Πενταδακτύλου, Κουρίου, Ιδαλίου, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και Εύβοιας ακολουθώντας τις προσωρινές σημάνσεις.

Στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, στη Λάρνακα, από τον κυκλικό κόμβο Ναυτικού Ομίλου και σε μήκος 800μ. περίπου, στα πλαίσια των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ», από τις 04/10/2022 και για περίοδο πέντε μηνών περίπου, θα πραγματοποιούνται εργασίες δίπλα από τα όρια του δρόμου και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Στη Λεμεσό, στον Δήμο Κάτω Πολεμιδιών, στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από τις 26 Ιανουαρίου 2023 μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2023, θα διεξάγονται εργασίες στις νότιες λωρίδες της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού μεταξύ των οδών Νίκου Παττίχη και Κιθαιρώνος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι νότιες  λωρίδες του τμήματος της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τη συμβολή της με την οδό Νίκου Παττίχη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κιθαιρώνος, θα είναι κλειστές για όλα τα οχήματα και η διακίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά θα γίνεται μέσω της οδού Νίκου Παττίχη και Αγίας Σοφίας.

Στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό, επίσης στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2023, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Σφαλαγγιωτίσσης, στο τμήμα από την πάροδο της οδού Νυρεμβέργης μέχρι την πάροδο Μιχαήλ Κουτσόφτα, το οποίο θα είναι κλειστό για όλα τα οχήματα. Η τροχαία κίνηση από νότια προς βόρεια και αντίστροφα, θα γίνεται μέσω άλλων οδών.

Στη Γερμασόγεια, από την Παρασκευή 27/1/2023 μέχρι και την Παρασκευή 3/2/23 παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α΄ (Παραλιακός Δρόμος) με την οδό Αμπελακίων στη Γερμασόγεια, θα διεξάγονται από ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία με Άδεια της Αρμόδιας Αρχής (Δήμος Γερμασόγειας), εργασίες κατεδάφισης οικοδομικού συγκροτήματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και οι παρόδιοι χώροι στάθμευσης, για μήκος 80 μ. περίπου, θα παραμείνουν κλειστοί και η κυκλοφορία θα διακινείται στη διπλανή λωρίδα.

Στη Γερμασόγεια, οι εργασίες κατασκευής του παρακαμπτήριου δρόμου Γερμασόγειας συνεχίζονται κανονικά. Από την Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022διεξάγονται οι  κατασκευαστικές εργασίες της επόμενης φάσης του Έργου, η οποία θα έχει διάρκεια 6 μήνες και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανακατασκευή/αναβάθμιση τμήματος του δρόμου της οδού Αγίας Παρασκευής μήκους 400μ. μέχρι το νότιο μέρος του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας, την ανακατασκευή της  οδού Μύλου και την κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή της νέας Λεωφόρου  Μίκη Θεοδωράκη με τις οδούς Αγίας Παρασκευής και Μήλου. Κατά τις κατασκευαστικές εργασίες της φάσης αυτής θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

(α)    Η συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και  Μύλου θα είναι κλειστή και το τμήμα της οδού Αγίας Παρασκευής νότια της οδού Τηλλυρίας θα λειτουργεί προσωρινά ως αδιέξοδος δρόμος. Η διακίνηση από/και προς τη Γερμασόγεια και από/και προς τη Λεμεσό θα γίνεται μέσω του νέου παρακαμπτήριου δρόμου και των συνδέσεων του με την οδό Αγίας Παρασκευής από τις οδούς Ισαβέλλας, Πατρών και Τηλλυρίας. Η πρόσβαση της οδού Αγίας Παρασκευής με κατεύθυνση προς Λεμεσό αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία περί το τέλος Οκτωβρίου 2022.

 (β)   Η οδός Μύλου θα είναι κλειστή και το ανατολικό της τμήμα, από τη συμβολή της με την οδό Ποταμιάς, θα λειτουργεί προσωρινά ως αδιέξοδος δρόμος για την εξυπηρέτηση των εμπορευομένων και των περιοίκων.

(γ)    Η διακίνηση από/προς Μουτταγιάκα θα μπορεί να γίνεται μέσω της οδού Ποταμιάς (ανατολικά) ή μέσω του νέου παρακαμπτήριου δρόμου και της οδού Αγίου Γεωργίου.

Στην Πάφο, στην περιοχή Γεροσκήπου, από την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, μέχρι και τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, ο Συνδετικός δρόμος Β6 – Α6 (Λεμεσός – Πάφος), θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση, λόγω εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου στην οδό Κινύρα στη Γεροσκήπου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι οδηγοί και οι πεζοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν προσωρινό παρακαμπτήριο δρόμο που έχει κατασκευαστεί για το σκοπό αυτό.

Επίσης στην Πάφο, στον δρόμο Κάθηκα-Προδρόμι (οδός Αγίου Υπατίου), στα δύο σημεία συμβολής του με την οδό Αγνοουμένων, παρά το χωριό Δρούσεια, για 3χλμ. περίπου, θα διεξάγονται οδικά έργα, την περίοδο 12/1/2023 – 12/6/2023. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση από και προς το Προδρόμι, θα γίνεται από την οδό Αγνοουμένων (διαμέσου Δρούσειας).

Στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, ο ανατολικός δρόμος που συνδέει τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού με το λιμάνι Βασιλικού, που ήταν κλειστός από τις 21/1/2020, θα παραμείνει κλειστός για την τροχαία κίνηση για χρονικό διάστημα ακόμα τεσσάρων μηνών, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, 2023. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, όλη η τροχαία κίνηση από και προς Βασιλικό θα διοχετεύεται στον αντίστοιχο δυτικό δρόμο, διαμέσου Μαρί. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών σε σε παρακείμενους δρόμους και κατοικίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού επίσης, στον δρόμο προς Αγία Βαρβάρα, την περίοδο 24/1/2023 – 3/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας θα παραμείνει κλειστή σε απόσταση 100 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.