Μπέρδεψε τους Ομονοιάτες ο Γιάνσον: Πως έχουν τα δεδομένα με τη μεταγραφή Ηλία

Τρίτη, 19/9/2023 - 08:03
ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑ

Μπέρδεμα επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Ομόνοιας από χθες το βράδυ, όταν ο Γιάσπερ Γιάνσον είπε στο «Total Green» πως ο Μάριος Ηλία δεν έχει υπογράψει ακόμη στην ομάδα της Λευκωσίας. Ο Σουηδός δεν είπε κανένα ψέμα, ούτε κάτι που ήταν άγνωστο. 

Ο Κύπριος φορ παραμένει -για την ώρα- παίκτης του Εθνικού Άχνας αφού ποτέ δεν έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους». Αυτό που έφερε το... μπέρδεμα στους φίλους των «πρασίνων» είναι η προφορική συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών (που είχε διαρρεύσει) και την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. 

Το «τριφύλλι» τα βρήκε προφορικά προ ημερών με την προσφυγική ομάδα για τη μεταγραφή του Ηλία, με την προϋπόθεση πως θα αγωνιζόταν χθες στο παιχνίδι του Εθνικού με τη Νέα Σαλαμίνα και θα υπόγραφε και θα ανακοινωνόταν σήμερα (19/09) από την Ομόνοια.

Η αναβολή όμως του αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής λόγω της αποχής των διαιτητών, μπέρδεψε κάπως την ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς οι «γαλάζιοι» ευελπιστούν πως θα οριστεί άμεσα το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα και ο Ηλία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής πριν μετακομίσει στη Λευκωσία.

Ουσιαστικά ο Εθνικός θέλει να κρατήσει τον Κύπριο φορ όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται στις τάξεις του πριν τον παραχωρήσει, ενώ η Ομόνοια θέλει να τελειώσει η μεταγραφή άμεσα. Διαφωνία που ενδεχομένως να παίξει το δικό της ρόλο τα επόμενα 24ώρα. Με τη μεταγραφική να ολοκληρώνεται στις 30 του μήνα, αργά ή γρήγορα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά.