Η προσοχή στον Ολυμπιακό για τον Απόλλωνα, ξεκαθαρίζει για δύο

Δευτέρα, 15/8/2022 - 14:00
Μικρογραφία

Το βλέμμα στραμμένο στον Ολυμπιακό Πειραιώς και το πρώτο ματς της ερχόμενης Πέμπτης (19/8, 20:00) στο ΓΣΠ, για τα play-off του Europa League, έχουν άπαντες στον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Λεμεσού πάει με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει ελπίδες πρόκρισεις στους ομίλους, γνωρίζοντας όμως ότι δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο και γι' αυτό καλείται να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Ο Νταβίντ Καταλά έπιασε ήδη δουλειά και προσπαθεί σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα να περάσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του, ελπίζοντας ότι οι ίδιοι θα συνεχίσουν από 'κει που έμειναν στη νίκη σε, βάρος της Ομόνοιας που έφερε και την κατάκτηση του Super Cup.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Ισπανός προπονητής περιμένει να δει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει, με τους Παναγιώτη Αρτυματά και Μπαγκαλί Νταμπό να αποτελούν τα δύο ερωτηματικά.

Λογικά ο πρώτος θα είναι κανονικά διαθέσιμος αφού φαίνεται να μην αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον Γάλλο επιθετικό που δύσκολα προλαβαίνει και οι «γαλάζιοι» ελπίζουν αν μη τι άλλο να μην αποδειχθεί σοβαρό το πρόβλημα που θα τον αφήσει αρκετό καιρό εκτός.