Χτύπησε κοριτσάκι που έπαιζε στη βεράντα, ενώ τον καταδίωκαν μέλη της Ομάδας Ζ

Πέμπτη, 8/6/2023 - 17:48

Επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση που πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της ομάδας Ζ Λεμεσού, με σκοπό την αποτροπή σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων και άλλων παραβιάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τα μέλη της ομάδας Ζ επιχείρησαν να ανακόψουν για έλεγχο τρείς νεαρούς μοτοσικλετιστές στην οδό Μελίνας Μερκούρη στα Πολεμίδια, των οποίων οι μηχανές δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής. Τότε οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση με πέτρες από άλλα νεαρά πρόσωπα που βρίσκοταν σε παρακείμενο πάρκο και σε γύρω δρόμους. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί λοχίας αστυνομικός στο δεξί πόδι και η μοτοσικλέτα που οδηγούσε να ακινητοποιηθεί. 

Άλλο μέλος της ομάδας Ζ καταδίωξε έναν 20χρονο νεαρό που έριχνε πέτρες εναντίον των αστυνομικών, ο οποίος στην προσπάθεια του να διαφύγει ανέβηκε στην βεράντα οικίας στην οποία έπαιζε κοριτσάκι ηλικίας 20 μηνών.

Ο νεαρός χτύπησε το κοριτσάκι που κατέληξε στο έδαφος και ο ίδιος έπεσε από ύψος στον χώρο στάθμευσης της οικίας, όπου και συνελήφθη από το μέλος της ομάδας Ζ. Ακολούθησε έλεγχος στον νεαρό, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν δύο νάϋλον σακουλάκια με κάνναβη συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν συνολικά δεκατρείς μοτοσικλέτες και 26 αυτοκίνητα που εκ πρώτης όψεως έφεραν μηχανικές και άλλες μετατροπές.