Το προτεινόμενο έργο αφορά την κατασκευή μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη που περιλαμβάνει την ανέγερση 4 κτιρίων, υπόγειους και υπέργειους χώρους στάθμευσης (100 δημόσιους και 395 ιδιωτικούς), 2 κολυμβητικές δεξαμενές, πλατεία και έργα τοπιοτέχνησης. Τα 3 κτήρια θα είναι κυρίως οικιστικά με εγκαταστάσεις εστιατορίου και spa και θα είναι των 5, 29 και 33 ορόφων. Το τέταρτο κτήριο θα είναι 9 ορόφων και θα αποτελείται από καταστήματα και γραφεία. Το συνολικό δομήσιμο εμβαδόν του έργου θα ανέλθει στα 38.063 τετρ. μέτρα.

Η κατασκευή του κτηρίου θα είναι από θερμομονωμένο οπλισμένο σκυρόδεμα, θερμομονωτικούς πλίνθους με τελείωμα από τσιμεντοκονίαμα. Οι υαλοπίνακες θα είναι ενεργειακά βελτιωμένου τύπου. Ο στατικός φορέας των προτεινόμενων πύργων, θα είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα.

3634560486103000 mployy3

 

H Αρχή δίνει τη συγκατάθεση για  υλοποίηση του έργου, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις με ουσιώδη όρο την απαγόρευσης σε οποιαδήποτε επέμβαση εντός της ζώνης προστασίας της παραλίας. Για τη μείωση των επιπέδων φωτορύπανσης από τον εξωτερικό φωτισμό, εισηγείται την  ρύθμιση της έντασης φωτός, κατεύθυνση της φωτεινής δέσμης στο εσωτερικό της ανάπτυξης και κατάλληλη επιλογή του ύψους τοποθέτησης των φωτιστικών εστιών. Όσο αφόρα στα πλαίσια της άδειας οικοδομής που θα εκδοθεί  προτείνονται: Φωτισμός με αισθητήρες ή αυτόματους χρονοδιακόπτες, τοποθέτηση διπλών υαλοστασίων και χρήση λαμπτήρων τύπου LED στον εξωτερικό και περιμετρικό φωτισμό των κτηρίων και των χώρων στάθμευσης.

Insider

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ