Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα, τα μακριά μαλλιά της, την έχουν κάνει αντικείμενο επιθυμίας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι άντρες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι πραγματικά. Λένε ότι είναι όμορφα, εντυπωσιακά και θηλυκά. Μερικοί μάλιστα με ερωτεύονται εξαιτίας τους!».

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#longhair #ponytail #verylonghair #hairideas #rapunzel #naturalhair #blondehair #hair #hairdo #hairgoals #haircolor #hairfashion #cheveux #cabelo #capellilunghi #photooftheday #hairinspiration #instaphoto #blondehair #instahair #cabelolindo #dlugiewlosy #włosy #blonde #healthyhair #superlonghair #naturalbeauty #realhair #hairstyles #roszpunka

A post shared by Malgorzata Kulczyk (@miss_longhair) on

Αλλά δεν μοιράζονται όλοι τον ίδιο ενθουσιασμό. «Οι άνθρωποι μπορούν να ζηλέψουν. Μια φορά, μία συνάδελφος μου, μου έλεγε ότι τα μαλλιά μου ήταν πολύ μακριά και ότι έπρεπε να τα κόψω. Είπε ότι σκεφτόταν ότι πρέπει να είναι οδυνηρό για μένα και ότι πιθανότατα σπαταλάω τόσο πολύ χρόνο σε αυτά. Αλλά μετά από λίγο άλλαξε τη γνώμη της εντελώς και άρχισε να μακραίνει κι αυτή τα μαλλιά της», ισχυρίζεται η Malgorzata.

Η 34χρονη «Ραπουνζέλ», που σπουδάζει πληροφορική στο Λονδίνο, αλλά κατάγεται από την Πολωνία, άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες με την εντυπωσιακή κόμη της, στο Instagram το 2016.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

49-strands self-braided scarf ?' />

Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ