Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:
Διαχρονικά είχαμε την θέση ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί στο γήπεδο. Δυστυχώς είμαστε εμείς και η Ανόρθωση οι μόνες ομάδες που εκφράσαμε αυτή την θέση. Ο κάθε ένας είδε το δικό του συμφέρον. Μας στεναχώρησε αλλά ήταν μια δημοκρατική απόφαση. 

Για το ότι αρχικά είχε διαφορετική θέση η ΑΕΚ:
Από την αρχή είπαμε ότι θέλουμε το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο και θέλαμε να συνεχιστεί. Η κάθε απόφαση παίρνεται με τα δεδομένα της εποχής. Πριν 3 μήνες όταν είχαμε 40-60 κρούσματα, είπαμε και εμείς ότι ίσως δεν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αλλά όταν είδαμε ότι βελτιωνόταν επιδημιολογικά η κατάσταση, είπαμε ότι δεν υπήρχε λόγος να μην συνεχίσουμε.

Για την σχέση του με τους υπόλοιπους Προέδρους:
Σχεδόν με όλους τους Προέδρους έχω εξαιρετικές σχέσεις. Στις τηλεδιασκέψεις είναι φυσιολογικό να έχουμε διαφορετικές θέσεις. Δεν θα χαλάσουν οι σχέσεις μας, τουναντίον γνωριστήκαμε καλύτερα. 

Για το πρωτόκολλο:
Η ΚΟΠ είχε φτιάξει ένα πρωτόκολλο που ήταν για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ήταν φτιαγμένο για να μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Οι επιστήμονες ήταν με την άποψη ότι μερικά στοιχεία δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ήθελε να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο. Υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες να αρχίσει το πρωτάθλημα. Την επόμενη ημέρα πάρθηκε η απόφαση από την ΚΟΠ. Αν περιμέναμε ακόμα 2-3 εβδομάδες ίσως ήταν διαφορετικά. 

Για το αν νιώθουν αδικημένοι στην ΑΕΚ
: Είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα από την διακοπή. Με την ενίσχυση του Γενάρη θα μπορούσαμε να πετύχουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Τις τελευταίες αγωνιστικές είχαμε την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή και τις τελευταίες πέντε είχαμε την καλύτερη από τις πρώτες έξι ομάδες. 

Για τον λόγο που ψήφισαν υπέρ της αύξησης ομάδων:
Είμαστε πάντοτε υπέρ των 12 ομάδων. Φέτος τουλάχιστον ήταν πιο ανταγωνιστικό. Η ψήφος μας για 14 ομάδες έγινε διότι θα ήταν άδικο για τις ομάδες της Β' Κατηγορίας να μην ανέβουν στην Α'. Γι' αυτό δεχθήκαμε μόνο για ένα χρόνο πρωτάθλημα 14 ομάδων, με ασφαλιστικές δικλίδες ότι του χρόνου θα επιστρέψουμε στις 12.

Για τα λάθη που έγιναν φέτος:
Ίσως η καλή περσινή πορεία να μας καθησύχασε λίγο. Η ευθύνη είναι δική μου. Έγιναν λανθασμένες επιλογές, ξέρουμε τα λάθη και θα τα διορθώσουμε. Θα επανέλθουμε πιο δυνατοί τη νέα χρονιά.

Για το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ:
Είμαστε το μόνο μη προσφυγικό Σωματείο με ιδιόκτητο γήπεδο. Και το χτίσαμε με δικά μας λεφτά, το 80 % των λεφτών που έχουμε μαζέψει είναι από φίλους και οπαδούς της ΑΕΚ. 

Για τους διακανονισμούς με τους παίκτες:
Έχουμε σαν αρχή να απλώνουμε το χέρι μας εκεί που φτάνει. Είμαστε συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις μας. Καταφέραμε μέσα σε δύο ώρες να συμφωνήσουμε με τους παίκτες και μας χάρισαν το 20% των συμβολαίων τους. Το θεωρώ μεγάλη επιτυχία.

Για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας:
Εισερχόμαστε σε μια περίοδο παρατεταμένης κρίσης. Τα αθλητικά σωματεία δεν θα είναι εξαίρεση. Αν ξεκινήσουμε χωρίς φιλάθλους, θα χάσουμε περίπου 400 χιλιάδες από εισιτήρια διαρκείας που θα είχαμε τον Ιούλιο. Πρέπει να κάνουμε ενέργειες για να βρούμε εισοδήματα να τα καλύψουμε
?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ