Ένα από τα προβλήματα, όπως σημείωσε ο κ. Παναγιώτου, είναι ότι η συμφωνία για την ολοκλήρωση του έργου δεν προέβλεπε να γίνει τμηματικά. Αυτό έφερε την ερήμωση, ενώ παράλληλα και λόγω καιρικών ή και άλλων συνθηκών, σημειώθηκαν καθυστέρησης. «Αγοράστηκαν λάθος καπάκια για τα φρεάτια. Οι πλάκες ήταν πολύ βαριές και τοποθετούνται δύσκολα, το μηχάνημα για τα μάρμαρα, επίσης, δεν ήταν το σωστό. Επιπλέον, όταν ξεκίνησαν ήταν περίοδος έντονων βροχοπτώσεων. Μικρά πράγματα που μετακίνησαν την παράδοση του έργου, τρεις μήνες αργότερα», είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποια λάθη και κάποια προβλήματα που θα διορθωθούν στη συνέχεια. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι ήδη πάρα πολύ ωραίο και αναμένεται να γίνει ακόμη καλύτερο. Για παράδειγμα, η κατάσταση θα βελτιωθεί όταν θα τοποθετηθούν τα 300 δέντρα κατά μήκος του δρόμου, όταν θα μπουν τα μπαγκάκια και τα φώτα και όταν θα τοποθετηθούν τα σιντριβάνια αλλά και τα λουλούδια και τα αναρριχητικά φυτά». Τόνισε, τέλος, ότι αναμένουν από τον δήμο, μια σπουδαία γιορτή για το άνοιγμα ολόκληρης της οδούς Στασικράτους τον Απρίλιο. «Περιμένουμε κάτι πάρα πολύ μεγάλο και κάτι πάρα πολύ ωραίο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στασικράτους: Βάζουν λουκέτο 1 στα 4 καταστήματα

Πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Φ», ο δήμος επανεξέτασε και ενέκρινε την τμηματική παραλαβή του έργου, μετά από αιτήματα των καταστηματαρχών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δήμου, θα τελειώσει τον Μάρτιο του 2020. 

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις οργανώνουν για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 14 και 15 Δεκεμβρίου, οι καταστηματάρχες της Στασικράτους. Όπως σημείωσε ο κ. Παναγιώτου, ήδη έχουν στολίσει δέντρο και έχουν τοποθετηθεί χριστουγεννιάτικα φυτά. «Θα τραγουδήσει η χορωδία του Δήμου Λευκωσίας, η παιδική χορωδία Αστρινίδιο, το Μουσικό Εργαστήρι Γιώργος Θεοφάνους». Επιπλέον, σχεδιάζεται συναυλία σαξόφωνου, παιδικά εργαστήρια, φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη, διήγηση παραμυθιών, διακόσμηση γλυκών, κληρώσεις δώρων αλλά και φιλανθρωπικές δράσεις. Επίσης θα υπάρχουν ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ