Ικανοποίηση για την επικείμενη ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης εκφράζει και το ΑΚΕΛ. Ωστόσο ο γενικός γραμματέας του κόμματος Αντρος Κυπριανού, σημειώνει ότι ο κ. Γκουτέρες δεν τοποθετείται επί της ουσίας για το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων και ουσιαστικά ασκεί έντονη κριτική προς τις δυο πλευρές τις οποίες θεωρεί συνυπεύθυνες για το συνεχιζόμενο αδιέξοδο. 

''Ο ΠτΔ καθαρά και ξάστερα και με μόνη προϋπόθεση τον τερματισμό των τουρκικών προκλήσεων να πείσει το ΓΓ ότι είναι όντως έτοιμος για συνέχιση των συνομιλιών με τον τρόπο που εισηγείται ο ΓΓ'', δήλωσε ο ΓΓ ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού. 

Προσπάθεια καταμερισμού εξ ημισείας των ευθυνών και προστασίας της Τουρκίας εντοπίζει η ΕΔΕΚ. 

''Δεν καταγράφονται οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ και να καταστρατήγηση τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΚΔ'', δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τυπου ΕΔΕΚ, Μαρία Παναγιώτου. 

Οι Οικολόγοι χαρακτηρίζουν ποντιοπιλατική την στάση του κ. Γκουτέρες και με σημαντικές ελλείψεις το προσχέδιο της έκθεσης του. Ενώ η Δημοκρατική Παράταξη χαιρετίζει την εισήγηση Γκουτέρες ωστόσο σημειώνει ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος τερματισμού της τουρκικής προκλητικότητας. 

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ