Ενώ την χθεσινή πρόταση Τσαβούσογλου για συνδιαχείρισης του Φυσικού Αερίου, επανέλαβε σήμερα ο λεγόμενος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, σε δηλώσεις μετά την συνάντηση που είχε το πρωί με τον Μουσταφά Ακιντζί. 

''Θα υποβάλουμε ξανά την πρόταση για τη δημιουργία μια κοινής επιτροπής Τ/κ – Ε/κ για το θέμα του φυσικού αερίου, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τα δικαιώματα και των Τ/κ μαζί με αυτά των Ε/κ'', δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ. 

Ενώ όπως μεταδίδεται από τουρκικά μέσα ο αντιπρόεδρος της χώρας Φουάτ Οκτάι θα αναλάβει τα καθήκοντα του συντονιστή των υποθέσεων Τουρκίας ψευδοκράτους. Στην ουσία θα ασκεί καθήκοντα επιτηρητή της Αγκυρας στα κατεχόμενα κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσεως. 
Κηρύττουν ΑΟΖ Τουρκία-Λιβύη
Σφήνα μεταξύ των σημείων που τέμνονται τα όρια των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Ελλάδας και της Αιγύπτου επιχειρεί να μπει η Τουρκία με την συμφωνία για κήρυξη ΑΟΖ μεταξύ της ίδιας και της Λιβύης. Μάλιστα σημερινό δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ αναφέρει ότι το θέμα συζήτησαν την περασμένη βδομάδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της Λιβύης Φαγιέζ ελ Σαρράζ. Ως γνωστό η Αγκυρα, στον εμφύλιο της Λιβύης υποστηρίζει την κυβέρνηση της Τρίπολης απέναντι στον Εθνικό Στρατό του στρατηγού Χαλιφά Χαφτάρ, ο οποίος έχει ως κύριο σύμμαχο την Αίγυπτο. 

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ